Home Styling & ShoppingDoe-het-zelf Voeg stijl toe aan je huis met schakelaars en stopcontacten

Voeg stijl toe aan je huis met schakelaars en stopcontacten

by InteriorQueen

Je huis weerspiegelt jou en je levensstijl. Nu kan elk deel van het huis die stijl weerspiegelen met schakelaars en stopcontacten in een selectie van ontwerpen, afwerkingen en tinten die bij elk interieur passen. Kies slimme connectiviteits- en accessoire-opties voor de perfecte finishing touch.

Meer dan alleen schakelaars

Om het perfecte interieur te creëren, moet je de tijd nemen om na te denken over schakelaars en stopcontacten. De juiste selectie is niet alleen goed voor functionele objecten, maar kan ook een groot verschil maken voor de algehele uitstraling van jouw huis en zelfs voor het dagelijkse leven.

Of je ruimte nu prachtig klassiek, strak modern of meer industrieel cool is Peha dialog heeft een zeer elegante en uitgebreide serie aan schakelmateriaal. Kies uit schakelaar ontwerpen van geborsteld metaal, glanzend glas of moderne, matte vingerafdrukbestendige afwerkingen. Er zijn een reeks tinten, knopstijlen en zelfs randen om jouw interieur stijl te complementeren.

Voeg de beschikbare smart home- connectiviteitsfuncties toe en je zult echt leven zoals je dat wilt.

Zet de toon

Voeg sfeer toe aan je woning door dimmers, downlights en schijnwerpers te gebruiken om verschillende ruimtes op te fleuren. Lees hier meer over het maken van een lichtplan.

Dimmers zijn ideaal om de verlichting snel en eenvoudig aan te passen zonder dat extra zijlampen nodig zijn. Regel de helderheid vanaf de schakelaar, of gebruik Bluetooth-bediening of slimme domotica om het te doen vanaf je smartphone of tablet! Dim het licht om tv te kijken of verlicht de ruimte om te helpen met het huiswerk van kinderen of tijdens het koken.

Voor algemene verlichting bieden LED-downlights een hoog rendement en een lange levensduur. Ze hebben ingebouwde dimdrivers en de keuze aan afwerkingen past bij een breed scala aan interieurs.

Schijnwerpers zijn geweldig voor het verlichten van opritten, uitgaansgebieden en buitenomgangen. Dankzij LED-technologie houd je de kosten laag gedurende een lange levensduur van de lamp.

You may also like

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: