Home Styling & ShoppingDoe-het-zelf 4 gratis iPhone apps voor je interieur

4 gratis iPhone apps voor je interieur

by InteriorQueen

Wil je graag inspiratie opdoen om je interieur te restylen? Er bestaan tegenwoordig een heel veel goede apps die je kunnen helpen bij het ontwerpen van je interieur. Ik ben op zoek gegaan de beste en leukste iPhone apps voor je interieur. In dit artikel vind je de beste 4 gratis iPhone apps voor je interieur. Have fun!

Wat kost een nieuwe iPhone eigenlijk?

Misschien wil je wel een nieuwe iPhone aanschaffen voor je met deze handige gratis apps voor je interieur aan de slag gaat. Een nieuwe iPhone kost bij Ben € 528 (iPhone SE ), € 528 (iPhone 11), € 576 (iPhone 12 mini), € 696 (iPhone 13 mini) € 672 (iPhone 12 64GB) of € 720 (iPhone 12 128GB). Je kunt ervoor kiezen om dit bedrag in één keer te betalen, maar je kunt ook een iPhone abonnement nemen waarbij je het in maandelijks termijnen betaald bij je abonnementskosten.

1. Ikea Place App

Alles wat je nodig hebt is je iPhone en deze app. De Ikea Place App bevat augmented reality (AR) waarmee je kan ervaren, experimenteren en delen hoe geweldig design elke ruimte kan omtoveren, of het nu gaat om een woning, kantoor, school of studio. Van zitbanken en fauteuils tot salontafels: alle producten in IKEA Place zijn in 3D en worden op schaal getoond. Zo maak je altijd de juiste keuze wat betreft afmetingen, design en functies. Je zet de Ikea meubels dus op schaal in jouw ruimte. Love it! Had ik moeten hebben toen ik met mijn besta hack aan de slag ging!

2. Magic Plan

Wanneer je een hekel hebt aan alles opmeten en slecht bent in plattegronden lezen, is dit jouw app. Met de Magic Plan app kun je aan de hand van foto’s je interieur opmeten.  Super handig! Zo kun je al heel snel zien welke maat van meubels goed in huis zou passen. De app werkt het best op de nieuwere iPhone modellen omdat deze voorzien zijn van de nieuwste features en dus ook de beste camera. Maar de app doet het gelukkig ook nog goed doet op andere iPhones.

3. Flexa Kleur kiezer

Iedereen die van interieur houdt kent het bekende verf merk Flexa wel. Zij hebben een handige app ontwikkeld waarmee je direct kunt kijken of een kleurverf uit hun assortiment goed zal staan in jouw interieur. Je maakt simpelweg een foto van de ruimte die je graag wilt restylen. Vervolgens kun je met het kleurenpalet de kleur van de wanden aanpassen. Zo zie je meteen hoe de kleuren passen bij je huidige inrichting. Heel handig voor bijvoorbeeld kleine ruimtes, de hal of wanneer je je slaapkamer een make-over wilt geven.

4. Home design 3D

De laatste uit de gratis iPhone apps voor je interieur is de Home Design 3D app. Deze app is echt ideaal wanneer je jouw huis wilt (ver)bouwen en het moeilijk vind om in te schatten hoe jouw ideeën er uit gaan zien in de werkelijkheid. Om meer inzicht te krijgen, bouw je jouw huis in deze app waarmee je twee en drie dimensionale inzichten krijgt. Hele leuk app om mee te spelen.

Heb jij nog handige gratis iPhone apps voor je interieur die ik kan toevoegen aan dit artikel? Dan hoor ik het graag!

You may also like

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: