Home Wooninspiratie Sinterklaas bloghop 2020 : WIN €30,- shoptegoed bij STCKRS.ONLINE

Sinterklaas bloghop 2020 : WIN €30,- shoptegoed bij STCKRS.ONLINE

by InteriorQueen

Jeeeeeuj!! Het is weer tijd voor de man met de lange baard, ook wel bekend als Sinterklaas! En omdat het nogal jammer is dat we niet bij de intocht kunnen zijn dit jaar, doe ik maar mee met de Sinterklaas bloghop. Wat dat betekend? Dat er heel veel te winnen valt! Hoe de sinterklaas bloghop precies werkt en wat je allemaal kunt winnen lees je allemaal in dit artikel, al verklapt mijn foto misschien al een beetje de inhoud. Zo maken we er gezamenlijk toch een leuke dag van!

Wat is een sinterklaas bloghop?

Voor het geval je de Sinterklaas bloghop nog niet kent even een korte uitleg.  De Sinterklaas Bloghop is een manier om kennis te maken met nieuwe blogs door middel van een soort ketting. Het kan zijn dat jij hier op mijn blog bent gestart of je bent hier binnen gekomen via Saskia.

Doe je mee aan een winactie, lees dan goed de voorwaarden van deelname door. Heb je je deelname voltooid? Dan kun je door hoppen naar de volgende blog met weer een leuke prijs. Dit doe je net zolang totdat je weer bij het blog bent waar je bent begonnen. Zo heb je alle winacties uit de sinterklaas bloghop gehad. Dit keer doen er 39 bloggers mee dus er zal vast een prijs tussen zitten die bij jou past.

sinterklaas bloghop 2020 #sinterklaasbloghop2020

Wie is interiorqueen?

Nou, eh, hey! Hallo! Ik ben Cassandra, 31 jaar jong en inmiddels alweer 10 jaar samen met mijn geweldige man. Samen hebben we een prachtige dochter van 6 jaar genaamd Leia en wonen we in het hoge noorden. 

Je kunt mij kenmerken als de introverte extrovert. Volg je hem nog? Ik ben dol op alles wat met interieur te maken heeft en ook op eten, reizen en ondernemen. Interiorqueen is dan ook mijn bedrijf en hier vind je diverse artikelen over wonen en tuinen, van informatieve stukken tot inspiratie artikelen. De Ikea Besta Hack is een van mijn best gelezen artikelen .Daarnaast heb ik nóg een blog. Momambition is mijn persoonlijke online life magazine. Speciaal voor moeders met de ambitie die meer uit het leven willen halen schrijf ik artikelen over o.a. zelfliefde en productiviteit. Maar ook vind je hier recepten, skincare tips en oa speelgoedreviews. 

En er is nog meer. Ik ben geen stilzitter. Naast deze twee ondernemingen, ben ik bezig met het opstarten van een nieuw bedrijf: Cassistent. Met Cassistent help ik vrouwelijke ondernemers om hun bedrijf en merk goed neer te zetten. Hoe ik dat doe? Door het maken van een prachtige website, logo of duidelijke huisstijl. Ook is het mogelijk om een blog abonnement af te sluiten. Met dit blog abonnement schrijf ik blogs voor jouw bedrijf in jouw tone-of-voice zodat jij zichtbaar blijft voor jouw klanten, vind Google ook heel fijn! De website komt snel online, maar mocht je gebruik willen maken van mijn diensten, chroom dan niet om contact op te nemen!

gezinsfoto cassandra pater

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Mocht je niet bij mij zijn begonnen, dan kom jij nu waarschijnlijk binnen via Saskiaswereld. Dit is een mama blog met veel diverse onderwerpen waar je een set SES strijkkralen dieren en ibiza hairlight kunt winnen. Leuk! Ik kende haar blog nog niet eens voor deze hop, dus dat is dan weer een win voor mij!

Wanneer je je deelname aan mijn winactie hebt voltooid, mag je door hoppen naar de volgende blog: Supermoms.nl. Supermoms is een blog van de twee zusjes Martine en Sandra. Zij geven een bol.com cadeaubon weg. Loveit! Ik ga ook maar mee doen!

ikea duktig keuken stickers van stckrs.online flowerbar

Wat kun je winnen?

Tijdens deze sinterklaas bloghop geef ik €30 euro shoptegoed weg, wat je kunt besteden bij de super leuke webshop stckrs.online.nl. Dé walhalla om op een eenvoudige manier je Ikea Duktig keuktentje te pimpen.

Denk aan geweldige achterkant stickers om het Ikea Duktig keukentje om te toveren naar bijvoorbeeld een ijskraam, een flowerbar of burgerkraam. Liever geen stickers? Kies dan voor de magnetische versie en verander eindeloos het ikea duktig design voor nog meer speelplezier. Maar ook voor de voorkant heeft deze webshop leuke items. Kies voor een magnetron sticker set of een rattan look op de raampjes. I lOVE IT! En jij vast ook!

Hoe kun je winnen?

  • Geef in een reactie hieronder aan dat je mee doet en vertel me hoe jij die 30 euro gaat uitgeven in de Ikea Duktig Sticker Webshop (verplicht)
  • Volg Interiorqueen op facebook of Instagram (verplicht) volg je op beide kanalen dan heb je extra kans.
  • Deel het bericht van de winactie (openbaar) en tag iemand die dit toffe spel ook wilt winnen (niet verplicht, maar geeft een extra winkans).
https://www.instagram.com/p/CGIg5DrMDlT/

De winactie loopt van 14 november 2020 tot en met 22 november 2020. Bij deelname ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan interiorqueen voor het maken en versturen van je gewonnen prijs. De winnaar krijgt per mail bericht. Reageer je niet binnen 48 uur dan kies ik een andere winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees meer in mijn disclaimer.

You may also like

25 comments

Anna Wienen 14/11/2020 - 09:56

jaaaa om de speelkeuken een beetje te pimpen heel leuk

Reply
José 14/11/2020 - 10:30

Ik doe graag mee! Ik ga dan voor de blush voorkant. Het keukentje is nu gewoon saai wit. Denk dat de meisjes het geweldig vinden!

Reply
Fleur 14/11/2020 - 10:36

Wat een leuk idee om je keukentje te pimpen! Ik doe graag mee voor het keukentje van mijn nichtje

Reply
Bets 15/11/2020 - 18:39

Wat een super leuke prijs is dit. Mijn ❤kleinzoon heeft een keukentje wat er niet echt meer zo fraai uitziet. Met een van deze gave stickers komt het er weer prachtig uit te zien en is het weer helemaal nieuw en ons kleine???? kokkie super blij in zijn nieuwe keukentje!! ????????????

Reply
elisabeth maria martina 14/11/2020 - 11:48

het winkeltje en het keukentje van mijn kleinzoon pimpen

Reply
Inge 14/11/2020 - 13:28

Wij vinden de bakery set heel erg gaaf! Deze zou mooi staan op het keukentje!

Reply
mirremeid 14/11/2020 - 13:55

Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, deze €30,- shop tegoed bij STKCRS win ik heel graag voor mijn drie kinderen. Daar gaan we dan wat leuks voor uitzoeken, bijvoorbeeld de Magnetic Italian Restaurant Set. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

Reply
Marieke 14/11/2020 - 13:58

Zo jammer dat wij geen keukentje meer hebben. Succes met de bloghop!

Reply
Manon Toemen 15/11/2020 - 18:17

Wat cool om van ons saaie keukentje een ijsjes winkel te maken!
https://www.stckrs.online/product/magnetic-ice-cream-bar-blue-set/

Reply
Lisette 14/11/2020 - 16:18

Super tof de magnatix salmon set lijkt me suoer tof voor ons keukentje.. Want.. We love sushi ???????? of ijsjes zegt Roxas . Mn oudste hahaha. Toevallig hadden we het er laatst voer dat zoiets wiode hebbennvoor ons keukentje ????????

Reply
Oma Will 14/11/2020 - 18:55

Leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop, doe elk jaar graag weer mee.
Zou graag voor de Burger + Fries Bar set gaan voor mijn kleindochter.
Heb alleen geen facebook en instagram meer om privéredenen, volg alleen nog bloglovin.
Hoop mee te mogen doen.

Reply
Saskia 15/11/2020 - 10:39

Leuke winactie. . Ik doe niet mee met de winactie. Ik hopte gewoon even langs. Succes met deze leuke bloghop

Reply
Nadia 15/11/2020 - 14:22

Super leuk! Ik kwam hem al eerder tegen in de bloghop… Hier is het keukentje de deur al uit, gewoon super jammer, want de stickers zijn echt super tof!!! Ik doe dan ook niet mee, maar kwam wel even langs hoppen!

Reply
Marian B 15/11/2020 - 19:19

Ik ben niet zo van de stickers. De magnetische versies zijn ook leuk. Ik zou gaan voor de Magnetic Base Set.

Reply
Bea Moris 15/11/2020 - 21:58

Heel graag voor onze drie schatten ????????????????. Morgen is het mijn verjaardag en een weekje voor de Sint komt, van 1 van de kindjes. Normaal ging hij op de verjaardag van de Sint geboren worden. Teveel toeval om nu geen extra geluk hieraan te koppelen, nietwaar ????????????????? Ik volg graag op fb als BeaMoris. Ik zou dit gebruiken om het keukentje en de kamer van de dochter verder aan te kleden.ik ben zelf heel creatief (zie crea_bea__) en maakte vb een diy-barbiehuis. Fijn om dit te leren kennen!

Reply
melanie 15/11/2020 - 22:23

Een winkeltje wat gaaf die gaan we dus halen en dan kunnen we hem mooi pimpen wat tof!

Reply
Iris Bakker 16/11/2020 - 12:36

Wat zijn die stickers leuk zeg! En natuurlijk hebben wij ook zo’n keukentje, mijn dochter raakt er echt een beetje op uitgekeken, dus hoe tof zou het zijn om hem met deze leuke Ice Cream Multi Colored Bar Sticker Set weer in het zonnetje te zetten.

Reply
Jess Kniest 16/11/2020 - 14:41

Wat leuk! Ik zou gaan voor de Vintage Green 12-delige sticker set Ikea Düktig voorkant, prachtig!

Reply
riannew 16/11/2020 - 14:45

ja superleuk om de ikea keuken te gaan pimpen met https://www.stckrs.online/product/magnetic-flower-bar-set/

Reply
Liz 17/11/2020 - 08:42

Ik zou heel graag de ikea rotan stickers voor de raampjes kopen met de 30 euro gewonnen budget!

Reply
raisingmycharlie 17/11/2020 - 08:44

Ik zou enorm graag de rotan stickers voor de raampjes kopen met de 30 euro gewonnen budget

Reply
Baukje de Haan 18/11/2020 - 18:45

Iris (4) gaat voor Vintage Pink 12-delige sticker set Ikea Düktig voorkant omdat ze zo van roze houd en haar eigen keukentje wel een opknapbeurd kan gebruiken. Daarnaast is het een mooie gelegenheid voor wat quality time met dit lieve eigenwijze boefje.

Reply
Lynn Mahieu 19/11/2020 - 11:29

Ik volg je al lang via momambition maar wist niet dat je nog een blog had… Oeps ????
Ik doe graag mee om een sticker te kiezen voor de voorkant van ons speelkeukentje. Wat extra aankleding is altijd fijn! ????

Reply
Elle 20/11/2020 - 12:33

leuk, ik ga voor de Magnetic Burger + Fries Set, wat zal het keukentje daar leuk van worden

Reply
Femke Dekker 21/11/2020 - 08:23

Wij hebben al jaren het ikea keukentje. Het zou leuk zijn om deze eens te pimpen. De stickers op de raampjes zijn wel erg leuk. Ook de knopjes voor de apparaten zijn leuk. Een ander kleurtje er op zou ook mooi zijn …. kortom: ideeën genoeg!

Reply

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: