Home Wooninspiratie Thuiswerken? Waarom niet een blokhut als kantoor?

Thuiswerken? Waarom niet een blokhut als kantoor?

by InteriorQueen

Thuis werken: het nieuwe werken! Zowel als werknemer in een bedrijf als eigenaar van een bedrijf. Maar met een laptop op schoot of aan de keukentafel is niet altijd even ideaal. Tenzij je lekker alleen thuis bent en niet afgeleid kunt worden door je partner of de kinderen. Waarom kies je niet lekker voor een eigen blokhut als kantoor! Dat is pas ideaal werken. Geen files, zelf weten wanneer je aan de slag gaat en minder gestoord worden. Het is dé manier om rustig en ontspannen te kunnen werken.

Soorten blokhutten

Er zijn zoveel verschillende soorten tuinen, dat er gelukkig ook verschillende soorten blokhutten bestaan. Je kun een blokhut volledig naar wens laten maken.

Formaten kunnen zijn:

  • vierkant,
  • achthoekig,
  • vijfhoekig of
  • een rechthoekige blokhut.

In een moderne tuin kun je kiezen voor een moderne blokhut, maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn bij het aanschaffen van een blokhut. Is een landelijke blokhut ook een optie. Of kies voor een kantoor met een overkapping. Het is in elk geval belangrijk dat je jouw werkplek volledig naar jouw wensen maakt. Jij moet je er op je gemak voelen en productief kunnen werken.

blokhut als kantoor

Isolatie 

Wanneer je een blokhut als kantoor wilt gaan gebruiken, moet je ervoor zorgen dat het goed geïsoleerd is. Vooral wanneer je ook in de winter ook in alle rust wilt werken in je blokhut wilt. Er zijn verschillende isolaties mogelijk in een blokhut. Het is in ieder geval belangrijk dat je kiest voor dubbele beglazing. Laat daarnaast ook daken, vloeren en wanden isoleren. Deze verschillende isolatiesystemen kun je bij de aanschaf van jouw blokhut meenemen.

Voordelen van een blokhut als kantoor

  • Een houten blokhut geeft vooral een groot voordeel: het kost namelijk weinig energie. In de zomer blijft je werkruimte lekker koel en in de winter houdt het hout de warmte goed vast.
  • Je woning krijgt meer waarde door een blokhut als kantoorruimte in de tuin te plaatsen. Handig wanneer je je huis wilt verkopen over een paar jaar.
  • je hebt geen last van langdurige reistijden en files.

Zou jij een blokhut als kantoor aanschaffen?

You may also like

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: