Home Tuininspiratie Maak van je tuin een vakantiepark met deze 3 tips

Maak van je tuin een vakantiepark met deze 3 tips

by InteriorQueen

Het warme weer is weer onderweg naar Nederland en de zomervakantie komt alweer bijna om de hoek kijken. Echt op vakantie gaan lijkt er helaas nog niet echt in te zitten, dus moeten we ontspanning en kindervermaak ergens anders zoeken. En waar kun je beter beginnen dan in je eigen tuin? Hieronder vind je 3 tips om van je tuin een waar vakantiepark te maken waarbij iedereen in het gezin kan genieten.

Maak van je tuinhuis een speelplek

Heb je een tuinhuis in de tuin staan, maar wordt het huisje alleen maar gebruikt als extra opslagruimte? In ons eerdere artikel laten we je zien wat een beetje kluswerk en een likje verf wel niet kunnen doen. Maak van je tuinhuis bijvoorbeeld een mooi mini-kasteel voor je dochter, of maak er een limonade bar van zodat de kinderen je drinken kunnen bijvullen!

Ook is zo’n mini klus project een mooi moment om de kinderen er bij te betrekken. Vele handen maken licht werk en de kids kunnen er genoeg van leren.

Een pintje van aandacht: heb jij wel een kindvriendelijke tuin? Anders helpt Amanda je op weg met haar tips. Bij Yvette kun je terecht om te leren welke Giftige planten je niet in je tuin wilt.

Maak van je tuin een vakantie park met een opblaasbare jacuzzi

Keek je ook zo uit naar de zomervakantie? Lekker op zonvakantie of naar een vakantiepark en de hele avond in het bubbelbad ontspannen. Helaas zit dat er voorlopig nog even niet in. Het is wel mogelijk om de opblaasbare jacuzzi naar je eigen tuin te halen. Deze opblaasbare varianten zijn makkelijk op te zetten, en ook net zo makkelijk weer op te bergen als de vakantie voorbij is. Over het algemeen worden ze geleverd met een grondzeil, afdekzeil en een ingebouwd zoutwatersysteem. Zo heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een heerlijke avond in je jacuzzi en waan je jezelf op een vakantiepark in eigen tuin.

Maak van je tuin een vakantiepark | 3 tips

Neem een trampoline of een springkussen

Een trampoline is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook om zelf in conditie te blijven tijdens de zomervakantie. Uit onderzoek van NASA is gebleken dat het trainingseffect van de trampoline meer dan 60% hoger ligt dan trainen op een lopende band. Ook vergroot het de longcapaciteit en versterkt het hart en andere spieren in het lichaam.
Voor de kinderen is het een perfecte uitlaatklep, goede manier van conditie opbouwen en zorgt het voor de ontwikkeling van de motoriek. En jij kunt lekker chillen op je ligbedje.

Maak van je tuin een vakantiepark | 3 tips interiorqueen woonblog

Zijn de kids nog wat kleiner, dan is een klein formaat springkussen een perfecte oplossing. Vakantieparken hebben ze ook altijd staan, dus waarom jij niet? Opblaasbare springkussens zijn er in alle soorten en maten, kijk bijvoorbeeld eens op zwembaddealer.nl. De springkussens zijn makkelijk op te zetten, en staan garant voor uren springplezier terwijl jij lekker in het zonnetje aan het ontspannen bent.

Genoeg leuke ideeën dus om van je tuin een vakantiepark te maken en lekker te genieten van de zomer. Have fun in je nieuwe resort!

 

You may also like

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: