Home Styling & Shopping Meer uit je woning halen? Bekijk de serre trends voor 2023

Meer uit je woning halen? Bekijk de serre trends voor 2023

by InteriorQueen

Van plan om meer uit je woning te halen in 2023? Dan kunnen de serre trends voor 2023 natuurlijk niet ontbreken. Steeds meer mensen kiezen voor een serre uitbouw vanwege de voordelen. Meer ruimte, meer natuurlijk licht en ook nog eens schitterend om te zien. Maar welke ontwikkelingen op het gebied van serres kun je verwachten in 2023? Wij gingen op onderzoek!

Trend 1: Glazen serres blijven het populairst

Een serre met grote glazenoppervlaktes blijft ook in 2023 populair. De afgelopen jaren werden ze al steeds populairder, maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. De grote glazen serres zien er enorm luxe uit. Bovendien geeft het glas je woning veel natuurlijk licht. Dit maakt de serre niet alleen heel mooi, maar ook nog eens enorm praktisch.

Trend 2: Dun, dunner, dunst

Serres met hele dunne profielen maken een opmars in 2023. Elk jaar lukt het serrebouwers om de profielen van de vouwwanden en schuifpuien nog dunner te maken. De minimalistische profielen in combinatie met grote ramen resulteren in een moderne uitstraling van je woning. 

Ook geven de dunne profielen meer lichtinval in je woning, maar nog leuker: onbelemmerde uitzichten naar buiten. Ideaal, want zo geniet je van een prachtig uitzicht op je tuin!

Trend 3: Stalen look

Ook de stalen look wordt groter. Afgelopen jaren zagen we het al vaker voorbij komen, maar ook voor 2023 blijft de stalen look geliefd. De stalen look zie je vooral terugkomen in de profielen van de serre en glazen puien. Combineer de stalen look met een modern interieur en je hebt een prachtige sfeer in de woning. Stoer, modern maar ook luxe. 

Combinatie van de serre trends

Wist je dat de trends ook zijn te combineren? Dunne profielen van staal en veel glas zijn namelijk prima te combineren in een serre. Wil je het meest uit de trends halen? Laat dan de serre goed aansluiten op je woning. Kies bij voorkeur voor een serre op maat en geen prefab serre.

Een serre op maat sluit namelijk het beste aan op je woning. Het is een investering die veel voordelen heeft. Meer woonruimte in je woning, meer natuurlijk licht en natuurlijk een positieve werking op de waarde van je woning. 

Extra tip: Bekende serrebouwers zoals Busscher Serre maken uitsluitend geïsoleerde serres. Hierdoor bespaar je kosten voor het stoken. Daarnaast blijft woning en serre lekker warm in de koudere maanden en juist koel in de zomer. 

You may also like

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: