Home Styling & Shopping Bij deze woonwinkels moet je shoppen op black friday

Bij deze woonwinkels moet je shoppen op black friday

by InteriorQueen

Follow my blog with Bloglovin
Yes! Morgen is het weer zover: Black Friday! Black Friday is hét moment om inkopen te doen voor oa. sinterklaas en kerst, maar je kunt ook je interieur een warme makeover geven dankzij de toffe kortingen! Ik zet de leukste woonwinkels die meedoen aan Black Friday voor je op een rij:

De beste Black Friday kortingen

Black Friday is inmiddels zó populair geworden dat we soms door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Om die reden zet ik voor jou de leukste woonwinkels die meedoen aan Black Friday voor je op een rij. Hoef je zelf niet meer te zoeken.

Baby – en kinderkamers

Ben je in verwachting van een kleintje of is je kind eraan toe om over te gaan op een peuterkamer? Shop ze tijdens Black Friday met leuke kortingen.

Leuke tip: maak zelf een schommel op de kinderkamer

Wonen Algemeen

Electronica

Black friday heineken the subBlack Friday Special voor mannen en pubers: Heineken

Deze Heineken Black Friday actie is perfect wanneer je een puberende zoon of dochter in huis hebt rondlopen die wel een biertje (of twee) lust. Is jouw huis bij uitstek een jongeren opvang centrum? Bouw je schuur of zolder om tot een gezellig “honk”. Heb jij die de zooi niet meer in je woonkamer, maar gewoon uit het zicht. Maar wel je kids veilig thuis. De Heineken Store : heeft tijdens Black Friday hele toffe acties lopen met kortingen die al oplopen tot 50%…

Natuurlijk kun je ook zolder of schuur ombouwen tot de ultieme mancave met  Heineken THE SUB bieren. Tijdens Black Friday heeft Heineken THE SUB namelijk wel een heel goede deal: bestel Heineken THE SUB red, black of grey edition van €149,- voor €89,-. En zeg nou zelf: het is wel een plaatje hoor! En hét perfecte cadeau voor je man, vriend, opa of vader. Dat wordt een gezellig feestje met kerst en oud & nieuw!

In elk geval ontzettend veel plezier met shoppen tijdens black friday! Hup incontinentie broek aan en gaan. Ik ben benieuwd wat voor leuke woonvondsten je op de kop gaat tikken en hoe jij Sinterklaas betaalbaar houdt.

Disclaimer: Wij maken in dit black friday artikel gebruik van affiliate link. Dat houdt in dat wanneer jij iets koopt via een link, ik daar mogelijk een kleine commissie over ontvangen. Word jij niet slechter van en wij ietsje beter. Hiermee kunnen wij Interiorqueen.nl namelijk upgraden, in de lucht houden en interessant houden voor jou. We kopen er geen incontinentiebroekjes van ofzo. Haha!

You may also like

12 comments

kiki 23/11/2017 - 17:12

Oe, goede tips! Ik ga even er voor zitten en lekker neuzen en misschien shoppen! 🙂

Reply
Patricia 23/11/2017 - 18:13

Mijn vriend heeft net een xbox one en ik hoop met black friday bij bol.com een aantal goedkope games te scoren 😉

Reply
InteriorQueen 24/11/2017 - 11:44

Niceeeeeee!

Reply
Melissa krijns 23/11/2017 - 18:29

Echt zo fijn dat black friday steeds meer naar nederland toe komt. Ik hou van koopjes.

Reply
mamasliefste 23/11/2017 - 22:22

Ik heb de wekker al gezet om vannacht lekker te gaan shoppen

Reply
Michelle 24/11/2017 - 08:16

Wat een leuke tips, vooral voor ons de lijst met baby winkels, thanks!

Reply
InteriorQueen 24/11/2017 - 11:43

Graag gedaan! ❤️

Reply
Nicole Orriëns 24/11/2017 - 10:45

Bedankt voor het handige overzicht. Een fijne korting is nooit weg : )

Reply
amylia 24/11/2017 - 12:46

handig lijstje, ik weet wat te doen straks!

Reply
InteriorQueen 24/11/2017 - 18:11

Shoppuhhhhhh

Reply
Charlotte 25/11/2017 - 12:04

Ik ben dus zo’n ei die er gewoon te laat achter komt dat het black friday was. Geen tijd gehad om op leuke koopjes te jagen helaas…

Reply
Lotus Writings 27/11/2017 - 15:00

Blij dat ik het gemist heb haha, anders had die hele Black Friday me veel te veel geld gekost waarschijnlijk. Vind the sub wel een fantastisch ding om te zien!

Reply

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: