Home Wooninspiratie TIPS VOOR EEN SLIMME BADKAMER INDELING VOOR LASTIGE RUIMTES

TIPS VOOR EEN SLIMME BADKAMER INDELING VOOR LASTIGE RUIMTES

by InteriorQueen

Ieder mens is uniek en dus ook onze badkamers. De diversiteit is groot: groot, vierkant, rechthoekig. Soms hebben we te maken badkamers met lastige ruimtes: afmetingen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan een schuin dak, een kleine ruimte of hoeken in de wand. Heb jij zo’n badkamer? Wees gerust, interiorqueen heeft een aantal handige oplossingen voor iedere badkamer indeling. Lees mee en ontdek onze tips!

Douchecabine op maat 

Een standaard douchecabine past niet in iedere badkamer. Gelukkig bestaan er douchecabines en douchewanden die je volledig kunt aanpassen op je badkamer. Niet alleen qua stijl en kleur, maar ook de vorm. Heb jij een afgeschuind dak en wil je toch graag een douchecabine plaatsen? Of heb je een kleine badkamer en wil je wel graag een inloopdouche met een glazen douchewand? Alles is mogelijk.

Badkamer met een schuin dak

Een schuin dak in de badkamer kan best vervelend zijn. Toch zijn er genoeg slimme oplossingen waarmee je de ruimte onder het dak optimaal kunt benutten. Plaats bijvoorbeeld het toilet of het bad onder het schuine dak. Op die manier heb je genoeg ruimte om in de douche of bij de wastafel te staan. Ook een kast onder een schuin dak kan een bijzonder effect geven. En je creeert meteen extra opbergruimte voor je handdoeken en andere badspullen!

TIPS VOOR EEN SLIMME BADKAMER INDELING VOOR LASTIGE RUIMTESHet huurhuis verbouwen! 11 tips voor een Luxe badkamer badkamer spiegelkast TIPS VOOR EEN SLIMME BADKAMER INDELING VOOR LASTIGE RUIMTESHet huurhuis verbouwen! 11 tips voor een Luxe badkamer kleine badkamer slim indelendonkere badkamer douchewand uitzoeken Het huurhuis verbouwen! 11 tips voor een Luxe badkamer strakke badkamer met glazen douchewand monochrome cassandra pater interiorqueen

Oplossingen voor een kleine badkamer

Ook van een kleine badkamer kun je optimaal genieten. Van belang is dat je kiest voor een slimme indeling zoals bijvoorbeeld een t-opstelling. Deze opstelling is een uitkomst wanneer je een kleine lastige ruimte hebt. Op deze manier kun je een inloopdouche, een wastafel en een toilet kwijt op een paar vierkante meter. Kiezen voor een douchebad is ook een slimme oplossing wanneer je toch wilt genieten van een douche én een bad. Om de ruimtelijkheid in de badkamer te bevorderen kies je voor lichte kleuren en materialen, een grote spiegel en handige opbergers.

Multifunctionele meubels

De badkamer kun je nog slimmer inrichten met multifunctionele meubels. Denk hierbij aan een toiletkast; een spiegelkast voor boven je wastafel met achter de spiegel opbergruimte voor al je toiletspullen. Of denk aan een badkamermeubel, waar ook een zitje in is verwerkt? Multifunctionele meubels zijn wat ons betreft een echte toevoeging voor je badkamer.

You may also like

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: