Home Wooninspiratie 7 creatieve schoenopbergers die je zelf kunt maken

7 creatieve schoenopbergers die je zelf kunt maken

by InteriorQueen

Schoenen: mijn guilty pleasure, mijn verslaving. Voor nieuwe schoenen mag je me altijd wakker maken! Hoe dan ook, ze moeten opgeborgen worden. Wij hebben 7 creatieve manieren gevonden om dit te doen – Ik ben benieuwd welke van deze schoenopbergers jij gaat maken

7 creatieve schoenopbergers die je zelf kunt maken:

Schoenopbergers, ik kan er geen genoeg van krijgen. Momenteel hebben wij 4 exemplaren van de Ikea Trones hangen in onze hal en daarnaast staan de plankjes in de kast onder de trap ook vol! Tijd om dus wat extra inspiratie betreft schoenopbergers op te zoeken, want schoenen weg doen? No way! Haha!

7 creatieve schoenopbergers die je zelf kunt maken interiorqueen.nl woonblog schoenenkast

Stoer met steigerbuizen

Steigerbuizen zijn ontzettend populair, ze geven een instant industriële look aan je woning en je kunt er zó ontzettend veel mee! Dit schoenenrek is toch ontzettend tof?

En stoer met pvc!

Wat je met steigerbuizen kan, kun je met PVC net zo goed. PVC buizen zijn wel wat minder populair, maar zit je op een budget, dan zijn ze wel heel erg tof. Je kunt er deze schoenopberger mee maken, ff likje verf en super vrolijk resultaat.

Schoenopbergers in de hoogte

Dit is pas kunst: Gebruik een oude ladder op een lege wand en hang er je mooiste hakken aan als een soort tentoonstelling.

De trap op, of onder!

Misschien ben jij meer het type van ‘opgeruimd staat netjes’, dan kun je je schoenopberger ook wegwerken. Wat dacht je van onder de trap met lades? Wel een flinke klus om uit te voeren, maar het resultaat is ontzettend gaaf!

Schuin marcheren

Schoenen hoef je niet perse rechtop op een plank neer te zetten. Je kunt ze ook schuin plaatsen door de plank in een hoek van 45 graden op te hangen.  Staat vooral erg gaaf met sneakers en in elk geval heel erg overzichtelijk.

Houten kistjes als schoenopberger

Dol op vintage? Neem wat oude houten kratten (zoals oude appelkisten) en gebruik ze als schoenopbergers. Met een likje verf maak je ze helemaal eigen en staat enorm vrolijk.

De XXL Schoenendoos

Wauw! Dit is echt mijn favoriet. Maak je eigen stijlvolle schoenendoos van hout met 3 lagen! Zo heb je een mega schoenopberger, maar je kunt er ook tassen in kwijt of horloges. Nu is het hoogtijd om lekker weer nieuwe schoenen te gaan shoppen bij Footway.com!

Extra tip: buiten en ondersteboven

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben allergische voor modderige regenlaarzen, daarom is het erg handig om buiten een rek te maken waar je ze aan kunt ophangen. Even monteren aan de muur en klaar is je schoenopberger!

En welke opberger voor je schoenen past het beste bij jouw huis? Kijk verder voor meer inspiratie voor je kledingkast.

You may also like

1 comment

Bianca 27/06/2018 - 14:52

Ik kan mij nog goed heugen dat waar wij vroeger woonden mijn ouders rekken onder de trap hadden, vol met schoenen.
Deze tips helpen goed op weg en kan ik werkelijk ook zelf. Top!

Reply

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: