Home Wooninspiratie Budget Wonen | 6 x goedkope interieur winkels

Budget Wonen | 6 x goedkope interieur winkels

by InteriorQueen

Wie zegt dat een huis inrichten klauwen vol geld moet kosten? Tover je huis om in een droomhuis met deze 6 goedkope interieur winkels. Wedden dat je ook met een klein budget kunt slagen in deze leuke woonwinkels?!

6 x goedkope interieur winkels voor je (budget) droomhuis

Ik geef je mijn zes meest favoriete en goedkoopste interieur winkels waar je woon items kunt scoren voor een prikkie! Dus ook met een studentenbudget kun je hier terecht.

Budget wonen met Action

De creme de la creme onder de goedkope interieur winkels is toch wel de Action. Waxinelichtjes, kandelaars, kussen of kussenhoezen, leuke schilderijen, noem het maar op en je kunt het er vinden. Heb er een tijdje terug echt een hele leuke draadlamp gescoord. Loveeeeee eksjunnnn. Ik loop deze winkel echt nooit uit met lege handen, juist met tassen vol haha!

TX MAXX HOME

Van luxe beddengoed tot prachtige tuinaccessoires, TK MAxx heeft een woonafdeling met honderden toffe items om voor weinig geld je droomhuis te creëren.

Favo budget woonwinkel: Kwantum

Ik ben echt dol op Kwantum, het is echt mijn favoriete woonwinkel. Voor kleine prijsjes scoor je hier enorm leuk behang met printjes zoals cactussen, maar ook prachtige lampen en hele fijne verf. Zo heb ik een tijdje geleden een rommelkamer omgetoverd tot een werkkamer met de krijtverf van Asford & Sons. Prachtige dekking en een geweldig eindresultaat! En heb je de nieuwe WOWN Collectie al gespot? Alleen verkrijgbaar bij Kwantum en vol leuke vrolijke kleuren en dessins.

Primark Home

Ja jongens, ook de Primark heeft een speciale woonafdeling vol met super leuke dingen voor je interieur. Ik denk dat dit één van de goedkoopste is onder de goedkope interieur winkels. Meestal haal ik hier beddengoed of leuke waxinelichthouders.

Big Bazaar

Big Bazaar vind ik persoonlijk een kopie van Action. Het staat er vol met leuke kandelaars, freubeltjes en fotolijstjes. Maar ook voor in de keuken heb je er handige items zoals sapmachines of prullenbakken. Je hoeft niet perse een Brabantia in je keuken te hebben shinen, daar heb je leuke rip offs, voor een klein prijsje.

Xenos

Wie kent Xenos nou niet. Ik heb er al zo ontzettend veel leuke dingen gekocht. Denk aan een bakkerskast of een toffe hangmat. Maar ook lampen, potten en vazen. Dé winkel waar ik o.a. mijn keukenbenodigdheden shop! Ik hou van deze woonwinkel!

Ken jij nog leuke en goedkope woonwinkels die missen in dit lijstje? Laat het weten in de reacties zodat we het lijstje kunnen aanvullen.

You may also like

2 comments

Loes 14/07/2019 - 21:58

Ik ben heel benieuwd waar het witte kastje op de foto vandaan komt… mooi!

Reply
InteriorQueen 25/05/2020 - 07:09

Ten eerste, mijn excuses voor de late reactie. Door wat prive omstandigheden zijn wij enige tijd niet actief geweest.
Helaas weet ik zo niet meer uit mijn hoofd waar het kastje van is. Ik heb deze foto een paar jaar geleden geschoten tijdens de VT Wonen beurs.
Hij is inderdaad ontzettend leuk! Lekker minimalistisch

Reply

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: