Home Styling & Shopping De mooiste lockerkasten voor op kantoor

De mooiste lockerkasten voor op kantoor

by InteriorQueen

Follow my blog with Bloglovin
Lockerkasten, kluisjes; ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een organisatie met flexibele werkplekken en kantoortuinen. Denk bijvoorbeeld aan het Online Marketing Bureau https://www.riveronline.nl Met een lockerkast kunnen je werknemers en gasten met een gerust hart hun spullen veilig en vertrouwd opbergen. In dit artikel hoop ik je te inspireren met mooie kantoorruimtes waar lockers in geïntegreerd zijn. 

Lockerkasten op de werkvloer

Denk aan kleine lockerkasten voor op de werkvloer of wat grotere lockerkasten die je bij de garderobe kunt plaatsen. Je hebt beveiligde kasten, maar ook vakkenkasten. Er zijn zoveel diverse maten, kleuren en verschillen. Ook qua sluit systemen zijn er op gebied van lockerkasten tal van mogelijkheden: je kunt lockers sluiten met een simpele sleutel, elektronisch of met een cijfercombinatie. Met elektronische systemen is het zelfs mogelijk om kluisjes op verschillende locaties te koppelen aan één persoon. Zo vindt er geen onnodig ruimteverlies plaats.

Elektronische lockers

Elektronische lockers zijn voorzien van een elektronisch sluitsysteem (wat een verrassing he?).  Dit kan door middel van een badgje, vingerafdruk, telefoon of een pincode. Er in trek binnen de Digital Marketing. Dit soort lockers zijn perfect voor kantoren, zwembaden, concertzalen, maar ook scholen.

lockerkast kantoor locker kluisje werkplek

 

Inspiratie: lockerkasten voor op kantoor

Heb je plannen om je kantoor aan te pakken? Nieuwe kleuren, andere inrichting en het toevoegen van lockerkasten omdat de organisatie groeiende is? Ik heb een aantal kantoren met lockerkasten geselecteerd om je alvast op weg te helpen.

lockerkasten, lockers interiorqueen

lockerkast kantoor locker kluisje werkplek

Persoonlijke favoriet: een zwart kantoor! Ik vind het persoonlijk totaal niet duister, maar juist erg inspirerend, vooral met de grote ramen. De ramen zorgen voor voldoende licht in de ruimtes. De zwarte lockers sluiten naadloos aan.

lockerkast kantoor locker kluisje werkplekGeel is de kleur van de vreugde, maar wel lastig te combineren. Dit is een reden voor veel organisaties om deze kleur niet te kiezen. Erg jammer, want geel is een kleur die de creativiteit stimuleert en positieve gevoelens oproept.

lockerkast kantoor locker kluisje werkplekWit straalt rust uit. Wit leidt daarnaast ook minder af dan felle kleuren zoals oranje of geel zoals je vaak bij online marketing ziet.

lockerkast kantoor locker kluisje werkplek

lockerkast kantoor locker kluisje werkplek

Hoeveel lockers heb ik nodig voor mijn organisatie?

Voor kantoren is het in elk geval van belang om te bepalen welke werkwijze je gaat hanteren binnen de organisatie en welk systeem je daarvoor gaat gebruiken.

  • Persoonlijke toewijzing: het aantal lockers is hier gelijk aan de aantal medewerkers binnen de organisatie.
  • Wisselgebruikers: Hierbij is het aantal lockers gelijk aan de verwachte gemiddelde of maximale bezettingsgraad x het aantal medewerkers van een organisatie.
  • Flexplekken: Maak je gebruik van (een aantal) flexplekken, dan is het aantal flexplekken gelijk aan het aantal benodigde lockers.

[impulse_trigger image=’https://interiorqueen.nl/wp-content/plugins/impulse/assets/icons/Trigger_White_01.png’ align=’none’]

You may also like

10 comments

Lotus Writings 22/03/2018 - 08:58

Ik vind persoonlijk die gele verrassend mooi. Vooral omdat het net niet te veel overheerst. De combinatie met zwart en wit is prachtig en het roept inderdaad vreugde op. Blijft grappig hoeveel een kleur kan bepalen! Trouwens, die hele zwarte is ook tof. Stoer en inderdaad totaal niet duister.

Reply
tamara 22/03/2018 - 09:55

Wat een prachtige lockers ik vind de meeste op het werk altijd te klein dat mijn handtas er net met moeite inpast maar dan niks extra’s mee moet hebben

Reply
Jamey Herben 22/03/2018 - 10:18

Wat tof zeg! Ik vind het verassend leuk staan in een interieur!

Reply
kiki 22/03/2018 - 10:40

die gele vind ik echt te gek! Super ook voor in mijn gang!!

Reply
Nicole Orriëns 22/03/2018 - 10:54

Ik vind lockerkasten echt enorm leuk, dus ik heb genoten van de foto’s in deze post!

Reply
tessa 22/03/2018 - 13:49

Zo hoeven werkplekken dus helemaal niet saai te zijn en kunnen de lockers er ook echt een mooi onderdeel van zijn. Ik ben positief verrast!

Reply
InteriorQueen 22/03/2018 - 16:50

Ja gaaf he? Ik vind het er ook echt zo tof uit zien. Die gele ben ik ook echt verrast over!

Reply
svanelven 23/03/2018 - 07:40

Ik vind die zwarte lockers heel mooi: klassiek en tijdloos. Planten erboven geeft ook een leuk effect, zeker als de rest lekker strak is. Lijkt mij ook wel wat (maar een beetje onzinnig) voor in huis haha.

Reply
Sherry 23/03/2018 - 09:03

Mooie lockers. Ik wil er ook een. Dan kan ik mijn waardevolle spullen indoen.

Reply
ekebrouwer 25/03/2018 - 15:57

Wat een prachtige kantoren, heel strak en stijlvol! Ik vind de zwarte net als jij ook prachtig, helemaal niet donker inderdaad!

Reply

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: