Home Styling & Shopping Inspiratie om die saaie muur op te leuken!

Inspiratie om die saaie muur op te leuken!

by InteriorQueen

Een saaie muur vrolijk je heel snel en gemakkelijk op met bijvoorbeeld krijtverf, posters, wat muurstickers, kunst op canvas, posters of bijvoorbeeld fotobehang. Zo schittert er voor een minimaal bedrag een stukje kunst van de bekende Van Gogh of Johannes Vermeer of een coole pop-art aan je saaie muur

Persoonsgebonden

Wat er aan die saaie muur komt te hangen, is natuurlijk heel erg persoonlijk. Want een print die ik mooi vind, kun jij wel spuuglelijk vinden. En wat vind je überhaupt mooi genoeg om uit te lichten op de muur? En daarnaast is het wel belangrijk dat Le Husband het ook goedkeurt. Boven onze bank hangt daarom al járen niets. We komen er namelijk gewoon niet uit haha! We hebben een grijze stenen muur… En ik ben zelf heel bang dat het al heel snel te druk oogt.

Ons top stuk aan een saaie muur:

Gelukkig pronkt er sinds een paar jaar een topstuk aan de muur: boven onze eetbank hangt en foto op canvas van mij en mijn dochter. Er is een hele mooie reportage geschoten op de NICU door Stichting Earlybirds toen onze dochter 6 weken te vroeg werd geboren. In de gang boven, het trappengangetje, hangt een foto op canvas van mij en mijn man. Dit is één van onze eerste geschoten foto’s samen en ik deed hem cadeau aan hem toen we net een half jaar verkering hadden haha!

saaie muur opleuken ikea besta hack ikea diy tv meubel tv kast eetbank zitbank dressoir

Het is dus dat onze andere wanden van bakstenen zijn, anders had ik absoluut een mooi fotobehang genomen. Een botanisch printje bijvoorbeeld zoals ik zelf heb gemaakt in deze urban jungle diy. Maar nu zijn we dus nog zoekende en heb ik de mooiste prints die ik op Pixers vond verzameld. Wellicht kunnen jullie ons helpen met het maken van een keuze zodat we eindelijk een keer die saaie muur kunnen op leuken.

Inspiratie op een saaie muur op te te leuken:

We beginnen met een print van de zee en de maan. De zee omdat ik daar echt tot rust kom en de maan omdat Le Husband een grote liefde heeft hiervoor. We hebben dan ook een telescoop en hij kan er zo heerlijk over vertellen. De vintage Wereldkaart omdat we reislustig zijn en graag veel van de wereld willen zien.

Een botanisch printje is altijd een succes en print twee spreekt me aan omdat het me doet denken aan Isabelle Beernaert, mijn favoriete dans choreografe. Maar denk niet dat ik hier Le Husband zo blij mee maak haha!

Ik hou het bij deze top 4, want anders wordt dit wel een heeeeeeeeel lang stuk haha! Ik ben benieuwd wat jij aan de saaie muur hebt gehangen om het op te leuken. See you soon! xx

You may also like

1 comment

Anneke 14/02/2018 - 18:46

Hier hangt er een collage van foto’s van Husband en mezelf op plexi aan de muur. Ben er nog steeds gek van.
Ik vind die wereldkaart echt wel heel mooi!

Reply

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: