Home Wooninspiratie 4 ingrediënten voor een mannelijke slaapkamer

4 ingrediënten voor een mannelijke slaapkamer

by InteriorQueen

Gamen, slapen of gewoon relaxen, in je slaapkamer wil je een comfortabele en praktische ruimte die past bij jouw stijl. Maar wat zijn de ingrediënten voor een mannelijke slaapkamer? Ik geef je graag wat stijlvolle tips voor een mannenslaapkamer?

Start met goede kleuren

Met een goede basis kan het al bijna niet meer mislukken en zo werkt het ook voor de kleuren in een mannenslaapkamer. Donkere kleuren geven een ruimte snel een stoere en rustgevende uitstraling. Goede voorbeelden zijn zwart, donkerblauw of donkergrijs. Heb je een huur woning en mag je dus geen donkeren kleuren verf op de muren gebruiken? Kies dan voor witte muren waarbij je combineert met stoere materialen zoals beton, onbewerkt hout en leer. Zo creëer je met lichte tinten toch een stoere en mannelijke slaapkamer.

Een bed voor een koning

In een mannelijke slaapkamer hoort een opvallend groot bed met een dekbed van dons voor een koning. Want als er één onderdeel van de slaapkamer een investering waard is, is het wel je bed en deken. Omdat dit een investering is voor een langere termijn, raad ik je aan om je voor de aankoop goed te verdiepen in de hardheden van matrassen. Je lengte, gewicht en lichaamsbouw spelen hierin een belangrijke rol.

Wat betreft het bed voor jouw mannelijke slaap paleis: een boxspring is hét voorbeeld van een kwalitatief bed met een tijdloze uitstraling. Kies voor een leren hoofdbord om het nog stoerder te maken!

Accessoires in een mannelijke slaapkamer

Ja, zelfs een man heeft accessoires nodig in de slaapkamer. Beetje saai slapen in een slaapkamer dat bestaat uit een bed en een kast. Om de slaapkamer een mannelijke en chique uitstraling te geven plaats je een dierenhuid, nep of echt, wat je hart maar sneller doet slaan. Liever geen dierenhuid maar wel een kleed? Kies voor donkere kleuren en schuif hem voor de helft onder het bed. Een goede lamp en kunst zijn ook mooie toevoegingen aan een mannelijke slaapkamer.

Praktisch én stijlvol kleding opbergen

Wanneer je niet het geluk hebt dat je een enorme inbouwkast tot je beschikking hebt, investeer je in een strakke kledingkast. Een moderne kledingkast die qua design en kleur past bij de rest van je slaapkamer. Een kledingkast kan je kamer maken of breken, bekijk dus rustig al je opties voor je een keuze maakt.

Gebruik onderstaande afbeelding om deze blog te bewaren op Pinterest.

pinterest mannenslaapkamer

You may also like

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: